Februari 2020

15/16 februari 2020 

Talent Event voorrondes

Voor TALENT EVENT strijden in  februari vijftien bands, rappers en singer/songwriters tijdens vier voorrondes tegen elkaar. Naast de vier winnaars van de voorrondes is er in de finale – zondag 22 maart in het Paard - ook nog plek voor de winnaar van de wildcard. 


Tijdens de voorrondes worden de deelnemers beoordeeld door steeds een andere jury. Het publiek stemt ook mee en telt als vierde jurylid. Elke voorrondewinnaar, en de winnaar van de wildcard, gaat een song over het thema ‘vrijheid’ opnemen in de Basementstudio.


Op zaterdag 15 februari is in YMCA Scheveningen de eerste voorronde pop/rock met deelnemers: 

BLUESIDE
LEFT IN SUSPENSE 

NEW WAYS

De juryleden zijn: Marvo Vlot (3VOOR12/Den Haag), Alexander Serban (Popagenda Scheveningen) en zanger Zappostar (Different Culture)


Op zondag 16 februari is in YMCA Scheveningen de tweede voorronde pop/rock met deelnemers:
INSIDE ELECTRON
NORTH
THE SIN BIN

De juryleden zijn: Anouk van Santen (3VOOR12/Den Haag), Leysley Warendorff (Popagenda Scheveningen) en toetsenist/producer Jan Rooymans (bekend van o.a. live-optredens Golden Earring)

Aanvang 19.30 uur. 

ENTREE = GRATIS

Maart 2020

7 maart 2020 

Enemy of the State

Een vijfkoppige band uit Den Haag. Ze spelen al een jaartje allerlei covers en zijn hard bezig om ook een mooi repertoire op te bouwen van eigen nummers. Ze spelen vooral old-school rock. 

https://www.instagram.com/enemyofthestateband/

Tijd: 20:30 tot 00:30 

21 maart 2020 

Roots of Rock | First edition

Roots Of Rock NL is een nieuw muzikaal evenement waar men kan genieten van meerdere stijlen rock op 1 avond!
De eerste editie vindt plaats in Scheveningen bij Saturnus Live Music!

De line-up is bekend! En wat een giganten in de muziekwereld!

Quarter 2 Midnight
Along Came Jones
Mo & The StageAnimals

Koop alvast je tickets via:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-roots-of-rock-nl-88282644767

Zet 'm in je agenda! Dit is een evenement om niet te missen!


Tijd: 20:30 tot 00:30 

28 maart 2020 

Hipfest 2020

Even een supertof bericht om het nieuwe jaar mee te beginnen? HipFest is back in 2020 en brandt los op zaterdag 28 maart in het hart van Scheveningen, met bekende acts, opkomende bands en jonge talenten die je gezien moet hebben.....😀 Leg ‘m vast!

Artwork: Pat Smith 😁


Tijd: 20:30 tot 00:30 

April 2020

4 april 2020 

AmpSalad

AmpSalad serveert een pittige rocksalade met de ingrediënten van een "grommende buizenbak" en een "gravende diepe bassamp" ondersteund door het nodige "potten en pannengeweld", afgemaakt met een rauwe vocale saus. Het resultaat heet Amp Salad !!!!


Tijd: 20:30 tot 00:30 

18 april 2020 

Nihiverse, Acrid, Edsattic

 Nihiverse is een nederlandse metal band. Deze powertrio bevat leden van Doodslag(NL), Infestis(NL), Memoria(CZ), Liveevil(CZ). Zij zijn een perfecte mix van Goijra, Fear Factory, Rotting Christ. Deze band creëert een duidelijke transfusie tussen aggresief en melodie.

Acrid is een death/thrash-metal band uit Den Haag. De band werd in 1994 opgerichtdoor gitarist Mark Pilk (ook van "Shockwave") en drummer Frank Debij (Psycho Rampage / Cypher / The Dead Normality). Ze werden snel vergezeld door lead-gitarist Claus Toet (Black Door Mine). Dit trio vormt al meer dan twee decennia de basis van de band. Deze band bestaat uit: Kaj Turfanda: Lead Vocals / Claus Toet: Guitars / Mark Pilk: Guitars & Vocals / Frank Debij: Drums / Paul van Beem: Bass

De geschiedenis van Edsattic begon ergens in 1993, toen 3 vrienden, die in dezelfde buurt in Rijswijk, Zuid-Holland woonden, hun krachten bundelden. Edwin "Edzy" Haan (gitaren en zang), Marco "Drie" Drioel (toetsen en zang) en Arjen "Ardjensan" van der Toorn (gitaren en zang) hadden elk hun eigen specifieke invloeden, maar hun gezamenlijke doel was het creëren van zware rockin 'metal in de lijn van geweldige voorbeelden zoals Iron Maiden, Kiss, Metallica, Yngwie Malmsteen, Slayer en nog veel meer! Na talloze, intense jamsessies op Ed's zolder, kregen de eerste echte liedjes vorm. 


Tijd: 20:30 tot 00:30 

25 april 2020 

Kolbak

KOLBAK is een driemans indiepop-formatie bestaande uit Harold Pflug (zang, gitaar), Rick Ruhland (bas) en Martin Voigt (drums). Hun muziek wordt vaak getypeerd als melodische poprock in de geest van R.E.M., Grizzly Bear, The The en XTC.

KOLBAK is het geesteskind van Harold Pflug. Na 12 jaar met veel succes te hebben gespeeld in Redbrick VCR begint Harold in 2007 met het project. Sinds twee jaar met band. In september 2019 is de EP Twists and Turns verschenen.

www.kolbak.com


Tijd: 20:30 tot 00:30 

Mei 2020

2 mei 2020 

Emily & The Young Ones

Emily & The Young Ones brengt je een mix van onvervalste blues & rock covers en eigen werk. Van ouderwets stevig gitaarwerk en schreeuwende bluesharp tot intieme akoestische nummers, er wordt altijd lekker gevarieerd op het podium. Het publiek krijgt geen kans om stil te zitten als hun eigen werk en bekender werk van toen en nu naadloos in elkaar over vloeien.
Na een aantal jaar als volledige coverband gespeeld te hebben was 2018 het jaar van de eerste debut EP ‘Island Life’ met eigen werk. De vooral bluesrock nummers zijn geïnspireerd op de thuisbasis van de band, het prachtige eiland ‘Hoeksche Waard’ vlak onder Rotterdam.


Tijd: 20:30 tot 00:30