April 2020

4 april 2020 

AmpSalad

AmpSalad serveert een pittige rocksalade met de ingrediënten van een "grommende buizenbak" en een "gravende diepe bassamp" ondersteund door het nodige "potten en pannengeweld", afgemaakt met een rauwe vocale saus. Het resultaat heet Amp Salad !!!!


Tijd: 20:30 tot 00:30 

11 april 2020 

Noordwal + Giovanna's Zoo

 NOORDWAL
Gestart eind maart 2019. Bezetting: Bendhor (zang, gitaar) Ronald Demilt (gitaar), Oscar Koenders (drums, zang) en Eddo de Leeuw (bas, zang). Onze muziek ontstaat in de oefenruimte;  dat is een mooi, schurend en creatief proces. Het resultaat is immer een prachtige song! Vilein, strak en basaal met dynamiek. Keihard waar nodig en altijd verrassend. 

Giovanna's Zoo
Eenvrouws sound Giovanna's Zoo serveert zelfgemaakte muziek. Een merkwaardige mix van pop, rock, kunst en cabaret. Breekbaarheid en kracht gaan hand-in-hand met humor en spontaniteit; Giovanna's Zoo houdt van verrassingen en contrasten. Engelstalige 'Levens'liederen vol hart en ziel, pop-rock met een vaudeville randje.


Tijd: 20:30 tot 00:30 

18 april 2020 

Nihiverse, Acrid, Edsattic

 Nihiverse is een nederlandse metal band. Deze powertrio bevat leden van Doodslag(NL), Infestis(NL), Memoria(CZ), Liveevil(CZ). Zij zijn een perfecte mix van Goijra, Fear Factory, Rotting Christ. Deze band creëert een duidelijke transfusie tussen aggresief en melodie.

Acrid is een death/thrash-metal band uit Den Haag. De band werd in 1994 opgerichtdoor gitarist Mark Pilk (ook van "Shockwave") en drummer Frank Debij (Psycho Rampage / Cypher / The Dead Normality). Ze werden snel vergezeld door lead-gitarist Claus Toet (Black Door Mine). Dit trio vormt al meer dan twee decennia de basis van de band. Deze band bestaat uit: Kaj Turfanda: Lead Vocals / Claus Toet: Guitars / Mark Pilk: Guitars & Vocals / Frank Debij: Drums / Paul van Beem: Bass

De geschiedenis van Edsattic begon ergens in 1993, toen 3 vrienden, die in dezelfde buurt in Rijswijk, Zuid-Holland woonden, hun krachten bundelden. Edwin "Edzy" Haan (gitaren en zang), Marco "Drie" Drioel (toetsen en zang) en Arjen "Ardjensan" van der Toorn (gitaren en zang) hadden elk hun eigen specifieke invloeden, maar hun gezamenlijke doel was het creëren van zware rockin 'metal in de lijn van geweldige voorbeelden zoals Iron Maiden, Kiss, Metallica, Yngwie Malmsteen, Slayer en nog veel meer! Na talloze, intense jamsessies op Ed's zolder, kregen de eerste echte liedjes vorm. 


Tijd: 20:30 tot 00:30 

25 april 2020 

Kolbak

KOLBAK is een driemans indiepop-formatie bestaande uit Harold Pflug (zang, gitaar), Rick Ruhland (bas) en Martin Voigt (drums). Hun muziek wordt vaak getypeerd als melodische poprock in de geest van R.E.M., Grizzly Bear, The The en XTC.

KOLBAK is het geesteskind van Harold Pflug. Na 12 jaar met veel succes te hebben gespeeld in Redbrick VCR begint Harold in 2007 met het project. Sinds twee jaar met band. In september 2019 is de EP Twists and Turns verschenen.

www.kolbak.com


Tijd: 20:30 tot 00:30 

Mei 2020

2 mei 2020 

Emily & The Young Ones

Emily & The Young Ones brengt je een mix van onvervalste blues & rock covers en eigen werk. Van ouderwets stevig gitaarwerk en schreeuwende bluesharp tot intieme akoestische nummers, er wordt altijd lekker gevarieerd op het podium. Het publiek krijgt geen kans om stil te zitten als hun eigen werk en bekender werk van toen en nu naadloos in elkaar over vloeien.
Na een aantal jaar als volledige coverband gespeeld te hebben was 2018 het jaar van de eerste debut EP ‘Island Life’ met eigen werk. De vooral bluesrock nummers zijn geïnspireerd op de thuisbasis van de band, het prachtige eiland ‘Hoeksche Waard’ vlak onder Rotterdam.


Tijd: 20:30 tot 00:30 

9 mei 2020 

Beatstad Rock Tour

LaBomba en Willem Bodhi met The Real zijn 2 meer dan ervaren, Haagse rock trio's die onder de naam Beatstad Rock Tour samen een avondvullende show hebben waarbij Haagse rock hits uit heden en verleden worden afgewisseld met nummers van de eigen, nieuwe albums van de bands. Kortom: De beste rock uit de Beatstad van heden en verleden.
* Dit is 1 van een aantal shows die worden opgenomen en waarmee de bands volgend seizoen Nederland in gaan.


Tijd: 20:00 tot 23:30 

16 mei 2020 

Bruno & Jellyfish

******Jelly Fish*********
Band uit de Randstad speelt een grote variatie covers met een eigen sound!

********Bruno***********

Mix van pop/ new wave/ alternative/indie

Een nieuwe band met oude rotten in de muziek. Voor en door oudere jongeren. En het mooiste is nog dat de jongste generatie hippies van nu het net zo gaaf vinden.  Eigen songs.

De band is ontstaan rond de eerste CD van André de Bruijn oftewel Bruno. André schrijft, zowel tekst als muziek. Is de zanger én bassist. Op een dag heeft hij besloten uit de kast te komen met zijn muziek en een band gevormd om zijn songs live te gaan spelen. Hij wilde de live versies van de songs laten beïnvloeden door de samenwerking en inspiratie van de band.

Entree: €5,-

Tijd: 20:00 tot 23:30